Zoekresultaten

8 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item


Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Safeties op agenda NEN commissie
Safeties een bekend heikel onderwerp! Binnen de NEN werkgroep zijn we begonnen met een NPR hiervoor:
Bevindt zich in nieuws
NPR 8020-14 Keuring en Inspectie
De NPR over keuren en inspecteren is uit voor commentaar. Als je geïnteresseerd bent heb je twee maanden de tijd om commentaar te geven... (Roy, 27 april 2008)
Bevindt zich in nieuws
NPR over keuren en inspectie is uit
NPR 8020-14 Evenementen - Hijs- en heftechniek - Onderhoud en inspectie
Bevindt zich in nieuws
Evenementen - Hijs- en heftechniek - Veiligheidsfactoren voor hijs- en hefmiddelen. Deze praktijkrichtlijn is van toepassing op het ontwerp en gebruik van hijs- en hefmiddelen, gereedschappen en constructies in vaste en tijdelijke hijs- en hefinstallaties binnen de evenementenindustrie. De praktijkrichtlijn is ook van toepassing op hijs- en hefmiddelen in hijs- en hefinstallaties ten behoeve van evenementen zoals deze voorkomen in gebouwen met een bijeenkomstfunctie volgens het Bouwbesluit,...
Bevindt zich in support / NPR
Evenementen - Hijs- en heftechniek - Met de hand aangedreven personen-vliegsystemen. Deze praktijkrichtlijn geeft aanbevelingen voor het ontwerpen, plaatsen, inspecteren en beproeven van en werken met hand aangedreven personen-vliegsystemen die worden gebruikt voor het creëren van vliegeffecten voor de evenmentenindustrie.
Bevindt zich in support / NPR
Evenementen - Hijs- en heftechniek - Onderhoud en inspectie. Deze praktijkrichtlijn geeft aanbevelingen voor ingebruikname, controle, beproeving, inspectie/onderzoek, keuring en onderhoud van hijs- en hefmiddelen die worden gebruikt in de evenementenindustrie.
Bevindt zich in support / NPR
Evenementen - Hijs- en heftechniek - Riggingplan ('rigging plot') Dit is een leidraad waar werktekeningen en tabellen aan dienen te voldoen om vlot en ondubbelzinnig in de voorbereiding en op de werkvloer gebruikt te kunnen worden. Onderdelen hierin zijn: hijspunten met puntlasten; sprongen met krachten die aangrijpen op de dakconstructie; truss en bekabeling.
Bevindt zich in support / NPR
Evenementen - Hijs- en heftechniek - Veiligheidskabels voor lasten bevestigd aan lastdragers. Binnen de evenementenindustrie komt het beveiligen van lasten met bijvoorbeeld een veiligheidskabel dagelijks voor. Het doel van deze praktijkrichtlijn is het verschaffen van duidelijkheid en het geven van richtlijnen voor veiligheidskabels voor lasten zoals licht- en geluidapparatuur en decor bevestigd aan lastdragers zoals trussen en theatertrekken.
Bevindt zich in support / NPR