Cursus hijstechniek 29 okt & 5 nov 2018

datums: 29 oktober en 5 november lokatie: Chassé Theater, Breda trainers: Rinus Bakker en Roy Schilderman

Geachte heer, mevrouw, beste collega,

op 29 oktober en 5 november organiseert de ARGH! een cursus hijstechniek, locatie: Chassé Theater.
Het gaat om een 2-daagse, met de onderwerpen: truss, hijs- en hefgereedschappen, hijs- en hefwerktuigen en rekenen aan truss en trek. De cursus is bedoeld voor personen die werkzaam zijn als technici in de entertainmentindustrie en tijdens hun dagelijkse werkzaamheden ook regelmatig met het vak rigging te maken krijgen. In 2 dagen tijd wordt verteld over de werking en het gebruik van hijsmaterialen, trussen en takels. In deze cursus gaan we niet uitgebreid in op het vak rigging maar leert men de eerste basiskennis.

Voor wie is deze cursus?
De cursus is bedoeld voor technici Niveau 2, zoals omschreven door de NEN werkgroep “Evenementen: Constructieve Aspecten”, en nu wordt gebruikt binnen de PET opleidingen. Licht-, video- en geluid technici, decorbouwers, stage hands, theatertechnici, werkvoorbereiders, magazijnmedewerkers en iedereen die (zijdelings) betrokken is bij rigging en hijstechniek is welkom.
Omdat de lokatie ditmaal in het Chassé Theaters is, zullen we de inhoud meer toespitsen op hijstechniek in theater.
Bijgaand de flyer met meer informatie en in het kort de cursusinhoud. In week 40 gaan we dit vastleggen, in samenspraak met technici van het Chassé.
Heeft u interesse; wilt u zich opgeven, stuur dan per omgaande een mail retour. rigroy@xs4all.nl